Regulament MS-13 [IMPORTANT]

Go down

Regulament MS-13 [IMPORTANT]

Post by Admin on Sat Jun 06, 2015 7:01 am

• Respectati regulamentul serverului Project LS tot timpul.
• Respectati intotdeauna membrii comunitatii, indiferent de cine sunt ei.

NOTA1: Daca doresti sa faci roleplay cu factiune noastra, trebuie sa cunosti foarte bine tainele roleplay-ului. Noi suntem o factiune foarte selectiva care nu acceptam orce incepator. Este interzis sa ceri pe PM atat in joc cat si pe forum anumite informatii despre factiune, cum ar fi: "unde faceti roleplay?" etc. Daca un membru al factiuni noastre va fi sanctionat cu ajail pentru non-rp, trolling sau dm, va fi exclus imediat din factiune.

NOTA2: Dupa ce-ai interactionat pentru prima data iti asumi ca poti primi CK atat pe motiv OOC la acumularea a 3 avertismente, dar si pe motiv IC atunci cand membrii High Council hotarasc ca este necesar. Deasemenea odata ce ai acceptat sa faci RP cu noi, vei respecta regulile impuse de factiune, reguli gasite pe forum-ul nostru privat.
NOTA3: Daca doresti sa avansezi in factiune este nevoie sa faci character development, asta inseamna ca si atunci cand esti singur sa faci roleplay. Exact cum face si-o persoana in viata reala, de la mancat pana la spalat rufe sau iesi sa-ti cumperi haine noi etc.

NOTA3: Noi incercam sa dezvoltam pe server roleplay-ul de adolescent, deci toate persoanele care doresc sa faca roleplay cu factiunea noastra sunt rugate sa-si aleaga o varsta intre 10 si 14 ani.

NOTA4: Inregistarea pe forumul nostru privat este absolut necesara pentru a fi in contact cu toate informatiile si pentru o mai buna comunicare intre membrii factiunii.

Character Development

Character Developement reprezinta dezvoltarea caracterului intr-un mod cat mai realist, caracterul reusind sa avanseze in varsta pe masura ce evenimentele isi pun amprenta in viata lui. De ce este foarte important sa facem Character Development? In primul rand pentru ca un roleplay cat mai realist confera o atmosfera cat mai placuta de RP dar si pentru propia distractie. Cu cat faci RP cat mai realist, cu atat te vei distra mai mult. De aceea am sa va rog pe toti sa incepeti cu o varsta cuprinsa intre 10-14 ani. La inceput nu porniti cu ceva cunostinte despre Mara Salvatrucha pentru ca vom incepe de la stadiu de comunitate, fara legatura cu vreun gang. Desi puteti sa dezvoltati acea iubire pentru cartier, Huntington Park, inca de acum si sa incepeti sa faceti tag-uri etc.

Car Development

Odata cu Character Development este implicata deasemenea si ideea de car development. Nu vreau sa incepeti sa conduceti masini voi avand varsta de 10-14 ani. Iar cand veti ajunge la varsta la care veti putea sa va faceti rost de masina, am pretentia sa nu cumparati din prima o masina scumpa. Va luati intai o masina ieftina si pe masura ce avansati cumparati si ceva mai bun.

Alte obligatii

• Odata cu intrearea in factiune veti accepta sa faceti character development si sa incepeti cu o varsta cuprinsa intre 10-14 ani.
• Pentru un roleplay cat mai realist toata lumea va depozita toti banii pe care-i are la el si va tine doar o suma cuprinsa intre 1$-300$ de la care va porni. Daca banii se duc, nu veti lua niciun ban din banca. Veti creste IC prin actiunile pe care le faceti.
• Veti accepta sa faceti si actiuni ce tin de rutina zilnica, chestii banale cum ar fi mersul la magazin, mancatul.
• Veti incerca sa priviti din perspectiva unui copil de 10-14 ani si sa va limitati la cunostintele pe care un copil le-ar avea, nu va folositi de cunostintele pe care le aveti voi acum.
• Este foarte important sa faceti RP fear si un development cat mai realistic.
• Odata ce v-ati trecut numele pe lista si odata ce incepeti sa faceti RP cu factiunea mai mult de 2 zile, va veti asuma CK daca noi consideram ca este cazul.

Admin
Admin

Posts : 3
Join date : 2015-06-06

View user profile http://project-ls.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum